Huollot

iPhone korjaus ja Samsung huolto Ylivieskassa

Olemme paikallinen puhelinhuolto Ylivieskan keskustassa. Ydinosaamistamme ovat iPhone korjaus ja Samsung huolto, mutta korjaamme myös lähes kaikki merkit ja mallit. Olemme erikoistuneet puhelin- ja tablet korjauksiin, joista suosituimmat ovat vuodenajasta riippuen joko puhelimen näytön vaihto tai talvisin puhelimen akun vaihto. Tervetuloa Ylivieskan puhelin- ja tablethuolto iHelppiin!


iPhone huolto Ylivieska

Ylivieskan iPhone huoltomme sijaitsee kaupungin keskustassa missä on hyvin parkkitilaa ja helppo asioida. iPhone korjaus tehdään ennen kaikkea laadukkailla varaosilla, mutta myös nopeasti. Olemme Suomen ensimmäinen puhelinhuolto joka voi tarjota asiakkaillensa alkuperäisiä Apple® varaosia, mutta myös tarvikeosia! Meillä siis sinä voit päättää tehdäänkö iPhone huolto alkuperäisillä- vai tarvikevaraosilla.
Mikäli iPhone korjaus tehdään alkuperäisillä Apple® varaosilla et saa minkäänlaisia ilmoituksia vaihdetuista varaosista tai menetä ominaisuuksia. Jos taas haluat edullisen korjauksen, valitse meidän laadukas tarvikevaraosa! Huomioithan, että suurin ero varaosien välillä on, että laite voi ilmoittaa vaihdetusta varaosasta laitteen mallista ja iästä riippuen. Mikäli olet epävarma kumpi olisi sinun valinta, tule meille ja me annamme selkeät vaihtoehdot puhelimesi korjaukseen!


Olemme Ylivieskan nopein puhelinhuolto

Puhelimesi on oltava käyttövalmis lähes jatkuvasti. Me autamme pitämään puhelimesi kunnossa vahingon sattuessa. Väitämme olevamme Ylivieskan nopein puhelin- ja tablethuolto. Tarjoamme nopeaa ja laadukasta puhelinhuoltoa. Panostamme varaosien laatuun emmekä hätäile väärässä kohtaa. Meille parasta mainosta on tyytyväinen asiakas!
PSST! Yläosa lyhennettynä! Mikäli kaipaat laadukasta puhelin- ja tablethuoltoa sekä laajan valikoiman lisätarvikkeita mm. panssarilasi tai suojakalvo asennettuna sekä erilaiset suojakuoret, löydät ne Ylivieskan liikkeestämme! Tervetuloa!

Ota yhteyttä

                  Ota yhteyttä huoltoon liittyvissä kysymyksissä niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian